Ninja Kids - The Iga Warrior

The Iga Warrior
Martial-Arts Trainingen
Ga naar de inhoud

Ninja Kids

HATTORI NINJA KIDS
(Kindertraining voor lichaam, geest en zelfvertrouwen)

Deze training is speciaal voor kinderen in de leeftijdsgroep van 7 t/m 11 jaar. Ben je jonger dan 7 jaar, dan in overleg met de leraar.


Speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn er lessen ontwikkeld, die gebaseerd zijn op de oude kindertraining van de Ninja’s van vroeger.

Deze lessen worden spelenderwijs gegeven, waar de kinderen interesse in de martial-arts (krijgskunst) wordt bijgebracht, en waar de kinderen zich met veel plezier o.a. de volgende technieken eigen zullen maken:

1. Er wordt veel aandacht besteed aan het zelfverdedigingsaspect. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technieken uit het Ninpo Bugei systeem (dit is de authentieke krijgskunst van de Ninja) die speciaal geschikt zijn voor de jeugd.

2. De kinderen leren zich beter te uiten. Ze leren voor zichzelf op te komen. Hierbij wordt aandacht besteed aan goede ademhaling en goede lichaamshouding.

3. Ook wordt er gewerkt aan een betere coördinatie van het lichaam. Dit wordt spelenderwijs allemaal geleerd. Hiervoor worden technieken van de Ninja training gebruikt zoals: sluipen, kruipen, evenwichtsoefeningen, (rubbere) werpsterren gooien en ontwijken en stormbaan.

4. Verder wordt er gewerkt aan een betere mentale concentratie. Dit zorgt ervoor dat de kinderen beter kunnen leren.

5. De kinderen leren door de speciale oefeningen beter met hun energie omgaan. Wat wil dit nu zeggen. Kinderen met te veel energie worden er een stuk rustiger door en kinderen die verlegen zijn en weinig energie hebben worden zelfverzekerder en durven meer dingen te ondernemen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en gaan beter met andere personen(kinderen) om.

6. Door de unieke opbouw van de lessen met de leuke spel- en zelfverdedigingsoefeningen zijn deze erg populair bij de kinderen zelf.

7. De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die speciale cursussen hebben gevolgd om de kinderen goed te kunnen begeleiden.

Volg in de voetstappen van de legende.....

Word een echte Ninja-Kid!

 
Deze wordt gegeven in: Oegstgeest/Leiden.


Bij The Iga Warrior Martial-Arts Academie neem je de weg die vroeger alleen voorbestemd was voor ingewijden.
(Kindertraining voor lichaam, geest en zelfvertrouwen.)


Klik op het plaatje hiernaast voor meer informatie.Kijk voor onze andere cursussen in de menu-balk

Aan de ene kant leert het kind een grote vrijheid van denken en handelen (hij/zij leert onder andere voor zichzelf op te komen ten opzichte van andere kinderen), aan de andere kant leert hij/zij dat deze vrijheid gepaard moet gaan met een flinke dosis discipline, zelfbeheersing, beleefdheid, tolerantie en respect. Als een kind op jonge leeftijd met onze training in aanraking komt, zal hij/zij minder geplaagd worden door onzekerheden. Hij/zij wordt zelfverzekerder, gaat lekkerder in zijn/haar vel zitten. Daardoor gaat hij/zij een andere uitstraling krijgen waardoor hij/zij minder gauw gepest wordt en makkelijker vriendjes en vriendinnetjes maakt.

Terug naar de inhoud