Knife Fighting - The Iga Warrior

The Iga Warrior
Martial-Arts Trainingen
Ga naar de inhoud

Knife Fighting


Combat Knife Fighting
(Voor 11 jaar en ouder)

Deze wordt gegeven in: Oegstgeest/Leiden, Den Haag, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Rotterdam en Zoetermeer.
Je hoort in het nieuws, kranten, social media, news websites en apps dat er steeds meer  mensen neer of zelfs dood gestoken worden door incidenten met messen en machetes (kapmessen).

1) Alleen al in 1 week waren er 3 steekincidenten waarvan 2 met dodelijke afloop.
2) Een moeder achter haar kinderwagen werd zelfs door messteken om het leven  gebracht.
3) Een man werd door 3 kinderen in de leeftijd van 12  t/m 14 jaar neer gestoken en moest met zware verwondingen naar het ziekhuis worden gebracht.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden wat je in nieuwsberichten lees. Denk dus niet dat het mij niet zal overkomen. Het kan iedereen overkomen.

Het is gewoon een kwestie van tijd voordat jij en je gezin een wrede aanvaller tegenkomen, neem aan dat niemand je zal helpen, maar ook niemand je zal tegenhouden. Wees dapper genoeg om jezelf en je geliefde en/of kinderen te verdedigen.

Straatroof met geweld of een geweldadige fysieke aanval  zal je leven beïnvloeden.
Een Straatroof met geweld of een geweldadige fysieke aanval kan op verschillende manieren een aanzienlijke impact hebben op het leven van een individu. Hier zijn enkele mogelijke effecten:
Lichamelijk letsel: Afhankelijk van de ernst van de aanval kan lichamelijk letsel variëren van kleine snijwonden en kneuzingen tot ernstigere wonden of zelfs levensbedreigende verwondingen. Herstel van dergelijke verwondingen kan pijnlijk en tijdrovend zijn, wat mogelijk kan leiden tot langdurige lichamelijke beperkingen of handicaps.
Emotioneel en psychologisch trauma: Het meemaken van een misdaadaanval kan leiden tot diepgaande emotionele en psychologische trauma's. Het kan gevoelens van angst, angst, depressie of posttraumatische stressstoornis (PTSS) veroorzaken. Deze psychologische effecten kunnen lang na het incident aanhouden en het algehele welzijn, de relaties en het dagelijks functioneren van een persoon beïnvloeden.
Alle experts zijn het erover eens dat het beste om mogelijke schadelijke effecten te verminderen of misschien zelfs te voorkomen is om klaar te staan om een criminele aanval te vermijden of het hoofd te bieden en jezelf te verdedigen!

Leer je goed verdedigen tegen (mes) aanvallen door bij ons te komen trainen.

We geven les in de volgende onderdelen:
1) Mes/Machete tegen lege handen vechten.
2) Mes/Machete tegen Mes/Machete vechten.
3) Lege handen tegen Mes/Machete vechten.
 
Er wordt ook getraind met:
1) 2 messen.
2) 2 Machetes (kapmessen).
3) Mes met Machete.    
Voor personen die daar behoefte aan hebben krijgen ook de gelegheid om alles wat geleerd wordt te leren toe tepassen in de Randori (vrij gevecht).

Het wordt door vele mensen (ook experts, zoals personen die in beroepen zitten zoals de beveiliging, persoons beveiliging, politie, leger enz.) gezien als een van de meest uitgebreide en effectiefste mesvechtsysteem die er in de wereld bestaat.

Het is opgebouwd uit moderne toepassingen van oeroude slagveld krijgskunsten en moderne combat systemen. Het is een reality-based Combat Knife Fighting systeem.

Het is gebaseerd op simpele en intuïtieve bewegingen en zal je leven redden in een zelfverdedigingssituatie. Je gaat leren om (meerdere) tegenstanders te overwinnen ook al zijn ze gewapend met messen, pistolen, wapenstokken enz. Het maakt ook niet uit of je groot of klein, dik of dun, sterk of zwak, een man of vrouw bent. Je gaat leren om je goed tegenover iedereen te kunnen verdedigen en te overwinnen. Je zult merken dat je direct resultaat gaat zien.

Dit systeem is het resultaat van jarenlange training, studie, analyseren en experimenteren naar de beste manier om je te kunnen verdedigen tegen hedendaagse aanvallen met mes of kapmes.

Wil je de folder aanvragen klikt dan hier op.


Kijk voor onze andere cursussen in de menu-balk
Terug naar de inhoud